AdvokatWatch

Advokat får formandspost i ny fusionssparekasse

Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel fusionerer og fortsætter med to adm. direktører og to bestyrelsesformænd.

Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel bliver lagt sammen. | Foto: PR/Sparekassen Vendsyssel

Sol og vind ser ud til at blive fordelt ligeligt i toppen af Sparekassen Danmark, efter Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel bliver lagt sammen. I hvert fald vil bestyrelsen ifølge en pressemeddelelse bestå af 12 medlemmer, som er valgt af repræsentantskabet og seks medlemmer, som er valgt af medarbejderne.

"Bestyrelsen ledes af et formandskab bestående af de to formænd, direktør Finn Hovalt Mathiassen, Aars, og advokat Birte Dyrberg, Hjørring," skriver Jutlander Bank i pressemeddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier