AdvokatWatch

Speciel præstationskultur får advokat til at vinke farvel til branchen

KARRIEREVEJEN: Advokat er taknemmelig for sin tid hos Kammeradvokaten, men skifter alligevel job, fordi han har brug for et sceneskift væk fra den præstationskultur, der præger de største aktører i advokatbranchen.

Advokat Patrick Hansen skiftede i april fra Poul Schmith/Kammeradvokaten til Globalconnect. | Foto: Gestsson, Linares & Løvgreen

Advokat Patrick Hansen har sagt farvel til Poul Schmith/Kammeradvokaten for at blive advokat hos teknologi- og fibernetselskabet Globalconnect.

På de store advokatkontorer er der en præstationskultur, der ofte medfører lange arbejdsdage, en forventning om altid at være til rådighed og en følelse af, at man ikke har tid til at holde ferie eller være syg, fortæller han i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier