AdvokatWatch

Jurastuderende slår eliteuniversiteter i international konkurrence

Et hold jurastuderende fra Aarhus Universitet med Gorrissen Federspiel på sidelinjen sejrer over blandt andre Harvard og Cambridge i den internationale konkurrence Vis Moot.

Holdet fra Aarhus Universitet. Fra venstre: Frederik Overgaard, Jens Kristian Hvolbøl, Jonas Thorsøe Bak, Frederikke Jakobsen, Victor Honoré Nielsen, Lars Møller Haase, Anders Borg og Anne Krogh. | Foto: PR

Flere af verdens eliteuniversiteter må se sig slået af et hold jurastuderende fra Aarhus Universitet i den internationale konkurrence Vis Moot, skriver universitetet i en pressemeddelelse.

De danske studerende fik prisen for "bedste stævning" i konkurrencen, der er et retsligt processpil, hvor Harvard, Cambridge og næsten 400 andre universiteter fra hele verden deltager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier