AdvokatWatch

Partner forventer færre barrierer hos Lundgrens efter farvel til Bech-Bruun

Der bliver kortere til beslutningerne i partnerkredsen hos Lundgrens, lyder det fra Håkun Djurhuus, der selv rakte ud mod sine nye kolleger efter ni år i Bech-Bruun. Tvister om arealer kommer til at fylde på klima- og miljøområdet, vurderer advokaten.

"Vi har nogle årlige partnerudviklingssamtaler, og vi er blevet enige om at skilles, og vi skilles i fuld fordragelighed," siger Håkun Djurhuus, der slutter sig til Lundgrens 1. april 2021 efter ni år i Bech-Bruun. | Foto: Camilla Vodstrup / Lundgrens

Der er højere til loftet hos Lundgrens, mener Håkun Djurhuus, som 1. april siger farvel til partnerkredsen i Bech-Bruun og goddag til kapitalejerne i Lundgrens, hvor han får mere albuerum til at folde sine specialer ud.

"Jeg har lært meget af at være i Bech-Bruun, men jeg fornemmer en anden stemning, hvor der er kortere til beslutningerne hos Lundgrens, og der er ikke så mange barrierer, som der er på de store kontorer, og som der skal være på de store kontorer," siger Håkun Djurhuus til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier