AdvokatWatch

SDU i mål med ny jurauddannelse efter et par år: "Det er ikke noget, man bare lige gør"

Flere fag på engelsk og mere gruppearbejde er blandt tiltagene i den nye jurauddannelse på Syddansk Universitet. Nogle klassiske fag bliver reduceret for at gøre plads til de nye idéer, der skal opfylde arbejdsgivernes behov, siger institutleder.

Syddansk Universitet optager hvert år ca. 150 nye studerende på jurastudiet. | Foto: SDU / PR

Efter en proces på et par år, der ikke har været uden interne sværdslag, er Syddansk Universitet klar med "fremtidens jurauddannelse", som universitetet betegner det.

Trods kritik fra aftagerne, herunder advokatbranchen, er det ifølge Camilla Hørby Jensen, institutleder på Juridisk Institut, ikke bestillingssarbejde, når SDU nu i højere grad vil inkorporere digitalisering, projektledelse og teknologi på sit jurastudie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier