AdvokatWatch

Advokat sættes i front for at bekæmpe skatteunddragelse

38-årig advokat siger farvel til østjysk advokatkontor for i stedet at tage plads i frontlinjen for myndighedernes kamp mod international skatteunddragelse som funktionsleder i Skattestyrelsen.

Skattestyrelsen er i øjeblikket ved at oprette flere nye enheder til at styrke kontrollen med hvidvask og skatteunddragelse. | Foto: PR/Skattestyrelsen

Advokat Line Nejrup forlader advokatbranchen og Prolex Advokaterne for at blive funktionsleder i Skattestyrelsens Center for Bekæmpelse af International Skatteunddragelse i Aarhus, hvor hun skal stå i spidsen for en ny enhed med 16 medarbejdere, skriver Århus Stiftstidende.

Enheden er en af to nye kontrolenheder, som Skattestyrelsen opretter i efteråret 2020 for at styrke indsatsen mod skattesvig og skatteunddragelse. Her er der brug for både jurister, revisorer og dataanalytikere til i alt 30 nye stillinger, lyder det i en pressemeddelelse fra Skattestyrelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier