AdvokatWatch

Ny juridisk chef hos Cowi: "Jeg var ikke længe om at sige ja tak"

KARRIEREVEJEN: De juridiske opgaver blev færre og mindre komplekse hos den gamle arbejdsgiver, og det var derfor et godt tidspunkt at skifte job, fortæller Charlotte Bertelsen, der netop er tiltrådt som juridisk chef hos Cowi.

Charlotte Bertelsen er tiltrådt som juridisk chef hos Cowi. | Foto: COWI PR

Charlotte Bertelsen er efter 13 år hos NNE skiftet til Cowi, hvor hun er blevet juridisk chef. Det er et gensyn med den gamle arbejdsplads, hvor Charlotte Bertelsen arbejdede fra 1996 til 2007.

"Entrepriseret og professionelt ansvar blev tilfældigvis min karrierevej og har været det lige siden. Og det har jeg aldrig fortrudt, jeg synes det er utroligt spændende at arbejde med ingeniører, der altid er fulde af gode og kreative ideer, og er med til at skabe mange ting," fortæller hun i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier