AdvokatWatch

Draget af branche bestående af grå mænd: "Indimellem er jeg en kakadue blandt ugler"

PORTRÆT: Pernille Backhausen sætter en ære i at skille sig ud i advokatbranchen, men ved, at hun sommetider larmer for meget. De kloge ugler har dog ikke noget at sige kakaduen på rent fagligt.

Advokat Pernille Backhausen ved godt, hendes grin er lidt for hyppige og for larmende, Men hun er nødt til ikke at tage det hele alt for alvorligt hele tiden. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Man hører tit Pernille Backhausen, før man ser hende. Hun griner tit og højt og larmende. Dét er temmelig usædvanligt på et halvstort advokatkontor for slet ikke at tale om i et retslokale. Og hun ved det godt.

"Jeg bliver draget af den del af branchen, der består af tænksomme grå mænd. De kan noget, som jeg gerne vil kunne, og som jeg mener, jeg på en god dag kan. Men indimellem fornemmer jeg, at jeg er en kakadue blandt ugler, fordi jeg ikke altid kan tage det hele så alvorligt," forklarer Pernille Backhausen, der fylder 50 år mandag. Og griner højt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier