AdvokatWatch

Advokat skal rådgive styrelse om digitalisering

Advokat Ulrikke Weinreich Krogbeck har fået plads i Digitaliseringsstyrelsens nye advisory board, hvor hun skal være med til at præge udviklingen af digitale forvaltningsløsninger.

Ulrikke Weinreich Krogbeck er chef for strategi og projekter i brancheorganisationen Danske Advokater. | Foto: Jakob Skouboe

De næste tre år kommer advokat Ulrikke Weinreich Krogbeck til at være en del af Digitaliseringsstyrelsens advisory board, der skal rådgive styrelsen om de juridiske rammer for digitaliseringen af den offentlige forvaltning.

"Jeg er rigtig glad og stolt over, at Advokatrådet har indstillet mig til Digitaliseringsstyrelsens advisory board. Jeg er sikker på, at den indsats vi i Danske Advokater har gjort de sidste par år for at granske hele legaltech-området og digitaliseringen af advokatbranchen kan give inspiration til udviklingen af digitale forvaltningsløsninger og samtidig være med til at sikre den rette balance i forhold til de retssikkerhedsmæssige hensyn," udtaler Ulrikke Weinreich Krogbeck i en skriftlig kommentar til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier