AdvokatWatch

Tre advokater på liste over landets tungeste bestyrelsesformænd

Tre advokater er på dagbladet Børsens liste over de mest betydningsfulde bestyrelsesformænd.

Richard Sand, partner i Bech-Bruun og nummer 14 på liste over landets mest betydningsfulde bestyrelsesformænd | Foto: PR

Cand.jur.-titlen kan være en adgangsbillet til den absolutte top i dansk erhvervsliv.

Igen i år har dagbladet Børsen udarbejdet en liste over de 20 mest betydningsfulde bestyrelsesformænd, og her har de tre advokater Jørn Ankær Thomsen, partner i Gorrissen Federspiel, Richard Sand, partner i Bech-Bruun, og Søren Johansen, tidligere partner i Kromann Reumert, taget plads.

Søren Johansen er ny på listen og indtager ellevtepladsen. Han er formand i selskaberne Wrist Ship Supply Holding og Statens Ejendomssalg, som begge omsætter for mere end 1 mia. kr., hvilket giver toppoint i Børsens opgørelse.

Jørn Ankær Thomsen er på plads nummer otte for sine formandsposter i blandt andet det børsnoterede industrikonglomerat Schouw & Co. og Givesco, mens Richard Sand er nummer 14 over de mest betydningsfulde formænd med formandsposter i blandt andet Hempel og Aller Holding.

Det er i øvrigt erhvervsmanden Lars Nørby Johansen, der ligesom sidste år topper listen som den mest betydningsfulde bestyrelsesformand. Han er blandt andet formand for William Demant Invest, Københavns Lufthavne og Codan Forsikring, og han har den akademiske titel cand.phil.

Gorrissen Federspiel klar med alternativer til partnersporet

Hundredvis af advokater tog onlinekurser mellem jul og nytår 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier