AdvokatWatch

Rod og rokader i toppen af Lundgrens

Uro og uenigheder har præget de interne linjer i advokatfirmaet Lundgrens de seneste år. Siden 2015 har advokat Vagn Thorup spillet en hovedrolle i såvel afskedigelse af partnere som strategi, selvom han var tiltænkt en mindre, midlertidig rolle i firmaet. Nu er han ude igen, og tidligere formand er tilbage i spidsen.

Vagn Thorup skiftede til advokatfirmaet Lundgrens efter 36 år i Kromann Reumert. Han har nu forladt advokatkontoret. | Foto: PR

De seneste år har budt på alt andet end stabilitet i øverste lag af advokatfirmaet Lundgrens. På bestyrelsesniveau har der været flere rokader både på formandsposten og blandt de øvrige medlemmer, og i efteråret gik Thomas Stampe af som ledende partner.

Det skete pludseligt og med øjeblikkelig virkning – og netop som firmaet havde præsenteret sin nye strategi frem mod 2022, som Stampe havde været med til at udforme. Det gav anledning til snak på virksomhedsgangene, og firmaet har siden stået uden managing partner. Samtidig er en lang række partnere udtrådt af virksomheden hen over de seneste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier