Gorrissen Federspiel-partner får international bestyrelsespost

Som den første danske advokat tager partner i Gorrissen Federspiel Jacob Sand fra årsskiftet plads i The Academy of European Law's bestyrelse.
Partner i Gorrissen Federspiel Jacob Sand | Foto: PR
Partner i Gorrissen Federspiel Jacob Sand | Foto: PR

Jacob Sand, advokat og partner i Gorrissen Federspiel, er valgt til bestyrelsen i organisationen The Academy of European Law, ERA.

Det oplyser Gorrissen Federspiel på firmaets hjemmeside.

Den danske advokat bliver Nordens eneste repræsentant i organisationens bestyrelse, hvor han skal arbejde i en periode på tre år. Sand bliver desuden den første danske danske advokat i bestyrelsen. 

"Gorrissen Federspiel har en markant international profil, og udsyn er et af vores fokusområder. Derfor er ERA også lige netop sådan et selskab, vi gerne vil være en del af," siger Jacob Sand om sin nye bestyrelsespost.

ERA er et EU-støttet juridisk akademi, der udbyder kurser og seminarer inden for EU-ret og menneskerettigheder. Organisationen blev stiftet i 1992 og har base i Trier i Tyskland.

Jacob Sand har været under Gorrissen Federspiels faner siden 2005. I 2008 blev han partner. Han har møderet for Højesteret og er formand for Arbejds- og Ansættelsesret. Han er netop også blevet valgt til bestyrelsen i foreningen Ansættelsesadvokater.

Foreningen Ansættelsesadvokater får ny ledelse

Gorrissen-formand får bestyrelsesposter i shippingkoncern 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også