AdvokatWatch

Lundgrens' nye M&A-advokat: 400 florister kræver en anden tilgang til salgsopgaven

KARRIEREVEJEN: Stine Bernt Stryhn er efter seks år i advokatfirmaet Elmann skiftet til Lundgrens, hvor hun har kastet sig over flere opgaver inden for køb og salg af virksomheder. Her fortæller hun blandt andet om en anderledes opgave med 400 florister.

Efter knap seks år i advokatfirmaet Elmann er advokat Stine Bernt Stryhn skiftet til Lundgrens, hvor hun har fået titel af director. | Foto: Lundgrens / PR

Hvorfor har du skiftet job?

"Siden jeg blev advokat, har jeg arbejdet mere og mere med virksomhedsoverdragelser, og jeg ville gerne fokusere endnu mere på det område. Jeg havde i den forbindelse behov for at være på et kontor med kapacitet til at håndtere også store transaktioner, herunder med muligheden for at sætte teams med dygtige specialister. Med kollegaer inden for de fleste erhvervsretlige discipliner levede Lundgrens op til de ønsker."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier