AdvokatWatch

Fire advokater indstillet til dommerstillinger

Advokater fra Kammeradvokaten, Penta Advokater, Lassen Ricard og Sókn Advokater er indstillet til at blive konstituerede landsdommere.

Der er fundet nye dommere til Østre Landsret. | Foto: Per Johansen/ Domstolsstyrelsen / PR

Dommerudnævnelsesrådet har fundet fire advokater til stillinger som konstitueret landsdommer i henholdsvis Østre Landsret og Vestre Landsret. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Domstolsstyrelsen.

Advokat Camilla Bjerg Nielsen fra Kammeradvokaten og advokat Asbjørn de Roepstorff fra firmaet Lassen Ricard Advokataktieselskab er indstillet til at blive konstituerede landsdommere i Østre Landsret.

Camilla Bjerg Nielsen blev uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2013 og har brugt årene, siden hun afsluttede sin uddannelse, hos Kammeradvokaten. Camilla Bjerg Nielsen beskæftiger sig primært med retssager for Skatteministeriet inden for skatter og afgifter.

Derudover har rådet udnævnt advokat Christian Parbo fra Penta Advokater og advokat Jógvan Elias Winther Poulsen fra Sókn Advokater, der har kontor på Færøerne, som konstituerede landsdommere i Vestre Landsret.

Christian Parbo fik sin beskikkelse i 2015 og beskæftiger sig med erhvervs- og selskabsret. Jógvan Elias Winther Poulsen blev uddannet jurist i 1999 og har siden 2016 arbejdet hos Sókn Advokater.

Tre kandidater indstillet til dommerstillinger

Statsadvokat hos Rigsadvokaten indstillet som ny landsdommer 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier