AdvokatWatch

Næste generation rykker ind hos nordsjællandske advokater

Drachmann Advokater i Helsingør får endnu en Drachmann på kontoret.

Foto: Google

Nordsjællandske Drachmann Advokater, der kan føre firmaets historie tilbage til 1906, har fået endnu en Drachmann på kontoret, dog ikke som advokat, men foreløbig som fuldmægtig.

Det er ejer Anders Drachmanns 25-årige søn, Viktor Drachmann, som er tiltrådt i virksomheden med fem advokater og tre advokatfuldmægtige, skriver Helsingør Dagblad.

"Dette er den rigtige beslutning for mig. Jeg kender min far og de andre partnere på kontoret godt og jeg forventer ikke at blive behandlet anderledes end de andre advokatfuldmægtige," siger han til avisen.

I juni blev Viktor Drachmann færdiguddannet jurist, da han afsluttede sit speciale med topkarakter, fremgår det.

Han fortæller til avisen, at han allerede som studentermedarbejder har fået ansvaret for egne sager.

"Dette er også en af grundene til, at jeg meget gerne ville forsætte som advokatfuldmægtig hos Drachmann Advokater, fremfor eksempelvis et større kontor i København, idet jeg her får et stort ansvar og muligheden for at føre sager i retten, hvilket jeg ser meget frem til," siger han.

Advokater i provinsen er delte om presset fra københavnske advokathuse

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier