AdvokatWatch

Bruun & Hjejle-advokat: Vigtigt at huske interesser uden for kontoret og juraens verden

KARRIEREVEJEN: Efter at have fået sin advokatbeskikkelse har Mette Leth Thomsen trukket stikket til Bruun & Hjejle i et år for at tage en juridisk masteruddannelse i Sydney. En god advokat husker en gang imellem at kigge op fra Karnovs lovsamling og opsøge ny viden og interesser andre steder, mener Mette Leth Thomsen.

Mette Leth Thomsen fik sin advokatbeskikkelse i 2018. | Foto: PR

Hvad optager dig mest lige nu?

"Lige nu er jeg ved at afslutte en Master of International Law (MIL) i Sydney. Det har været en fantastisk mulighed at få lov at rejse ud og suge noget inspiration til mig. Min chef opfordrede mig til at vælge fag, som jeg synes var spændende og udviklende, og det behøvede ikke nødvendigvis handle om fast ejendom, som er mit fagområde hos Bruun & Hjejle. Det råd fulgte jeg, og jeg har bl.a. valgt fag som international miljøret, menneskerettigheder og ledelse. De høje forventninger fra engagerede professorer og nye bekendtskaber i mit netværk har betydet meget for min personlige udvikling og givet mig nye perspektiver. Dem glæder jeg mig til at tage med mig, når jeg efter et par måneders sejlads i udlandet vender retur til advokathvervet."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fem byretter tager nu digitalt skridt med ny skifteportal

Ny digital skifteportal, der tirsdag lanceres i fem pilotretter, skal modernisere og forenkle det administrative arbejde med dødsboer. ”Vi har helt klart et efterslæb med digitalisering i domstolene,” lyder det fra it-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier