10 kandidater indstillet til dommerstillinger

Dommerudnævnelser fra juni viser, at 10 er blevet indstillet til at besætte ledige dommerstillinger. Bl.a. er der indstillet ny landsdommer i Vestre Landsret, Retten i Glostrup samt Retten i Sønderborg.
10 personer er blevet indstillet til at besætte ledige dommerstillinger, viser dommerudnævnelserne fra juni. | Foto: Colourbox
10 personer er blevet indstillet til at besætte ledige dommerstillinger, viser dommerudnævnelserne fra juni. | Foto: Colourbox

De seneste dommerudnævnelser byder bl.a. på nye ansigter i Vestre Landsret, Retten i Glostrup og Retten i Sønderborg.

Det fremgår af udnævnelserne fra juni, som Domstolsstyrelsen har offentliggjort fredag.

Her har Dommerudnævnelsesrådet indstillet kontorchef i Civilstyrelsen Cecilie Maarbjerg Qvist som ny landsdommer i Vestre Landsret.

Konstitueret landsdommer i Østre Landsret Rikke Plesner Skovby er indstillet til at blive dommer ved byretten i Glostrup.

Hun har været konstitueret landsdommer i ni måneder og er tidligere bestyrelsesmedlem i Dommerfuldmægtigforeningen.

I Sønderborg er konstitueret dommer ved Retten i Kolding Søren Rune Boytang Schrøder indstillet til at overtage den ledige stilling.

Retten i Sønderborg er ikke helt fremmed for Søren Rune Boytang Schrøder, da han har været funktionschef selvsamme sted.

Derudover er yderligere fire blevet indstillet som konstitueret landsdommer i forskellige funktioner i Østre Landsret, mens Dommerudnævnelsesrådet har indstillet henholdsvis en dommerfuldmægtig og to dommere til tre ledige stillinger som konstitueret landsdommer med forskellige opgaver i Vestre Landsret.

Ombudsmand er på vej til dommerpost i Højesteret 

Statsadvokat hos Rigsadvokaten indstillet som ny landsdommer

En række dommere indstillet til ledige stillinger

Tre kandidater indstillet til dommerstillinger

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også