AdvokatWatch

En række dommere indstillet til ledige stillinger

Dommerudnævnelsesrådet har indstillet kandidater til flere ledige sæder ved domstolene. Blandt andet er der sat navn på ny byretspræsident ved Retten i Nykøbing Falster, mens Østre Landsret får en stribe nye ansigter.

Østre Landsret får en ny landsdommer samt fem nye konstituerede landsdommere. | Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling.

De seneste dommerudnævnelser byder på en ny byretspræsident i Nykøbing Falster og nye dommere i Østre Landsret samt Retten på Frederiksberg.

Det står klart, efter Dommerudnævnelsesrådet har indstillet kandidater til at besætte flere ledige stillinger ved domstolene.

Henning Larsen er udpeget som byretspræsident i Retten i Nykøbing Falster, hvor han i forvejen er dommer, oplyser rådet i en pressemeddelelse.

Tidligere HR- og udviklingschef i Domsstolsstyrelsen Gerd Dahl Sinding skal fremover passe hammeren i Retten på Frederiksberg. Hun har været dommer ved Retten i Glostrup siden 2011.

Østre Landsret kan se frem til at byde flere nye dommere velkommen. Christian Wenzel, der er dommer ved Retten i Holbæk, er indstillet som landsdommer i Østre Landsret, hvor Dommerudnævnelsesrådet også har peget på fem kandidater til at besætte stillinger som konstituerede landsdommere.

Det drejer sig om dommer Søren Seerup, der er dommer ved Retten i Lyngby, samt dommerfuldmægtige Morten Lange og Signe Borregaard Rasmussen, der hidtil har været ved henholdsvis Københavns Byret og Retten i Hillerød.

Derudover er Louise Christophersen, kontorchef hos Forbrugerombudsmanden, og Inge Birgitte Møberg, der er chefkonsulent hos Folketingets Ombudsmand, indstillet til rollerne.

Flere dommere indstillet til nye stillinger

To chefkonsulenter blandt nyindstillede dommere til Vestre Landsret

Chefkonsulent og lektor indstillet som nye dommere  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier