AdvokatWatch

Advokat går solo og vil kæmpe for firmaers og borgeres grundlæggende retssikkerhed

KARRIEREVEJEN: Advokatvejen blev den eneste rute, Rasmus Smith Nielsen kunne se sig selv tage for at arbejde for en retmæssig behandling af borgere og virksomheder. Næste skridt i et arbejdsliv, der har budt på en del bratte overgange, har været at springe ud som selvstændig med eget advokatfirma.

Rasmus Smith Nielsen, advokat og indehaver af RSN Advokatfirma i Charlottenlund lidt nord for København. Han var hos Skatteadvokaterne / Simonsen Henrichsen, inden han startede som selvstændig i begyndelsen af 2019. | Foto: RSN Advokatfirma/PR

Hvad optager dig mest lige nu?

"Det, der optager mig mest, er forsvaret af de centrale kollektive og individuelle retssikkerhedsværn i bl.a. Grundloven, herunder i sammenhæng med lighedsgrundsætningen og forventningsprincippet, samt bl.a. ekspropriativ beskatning. Desuden er jeg optaget af den omvendte skattesvig/statens skattevig og/eller retsbrud for ministre, embedsmænd og advokater samt ultimativt dommere. I forhold til selve advokatgerningen fører jeg i forlængelse heraf flere retssager, herunder om praksis til ligningslovens paragraf 16 E (ulovlig dobbelt- og/eller trippelbeskatning)."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier