AdvokatWatch

Tidligere Gorrissen-advokat stiller op for Venstre: Jeg vil tale verden og samfundet op

ADVOKATER PÅ VALG: Advokat Marie Bjerre blev tilbudt en folketingskreds for ti år siden – og takkede nej. Men nu er hun moden og føler sig klar til at gå helhjertet ind i politik, fortæller hun i et interview med AdvokatWatch. Politik og jura har vist sig indtil nu at være en overraskende god kombination, lyder det.

Marie Bjerre planlægger at sige op hos Storm Advokatfirma og deponere sin bestalling, hvis hun bliver valgt ind i Folketinget. | Foto: PR Venstre

Det er omkring ti år siden, advokat Marie Bjerre blev tilbudt en plads i folketingskredsen i Viborg for Venstre. Hun var på det tidspunkt i gang med at afslutte sit sidste år af den juridiske kandidatuddannelse på Københavns Universitet og har været medlem af Venstre, siden hun var 15 år. Det kunne være blevet til et direkte spring fra uddannelsen og ind på den politiske scene. Alligevel takkede hun nej.

"Jeg ville ud og prøve min uddannelse af," siger den 33-årige advokat og folketingskandidat til det kommende valg i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier