AdvokatWatch

Kammeradvokaten skifter ud i toppen: Ny managing partner næste år

Nuværende partner hos Kammeradvokaten rykker frem til posten som managing partner 1. marts 2020. Tomas Ilsøe Andersen overtager hans arbejdsområde.

Kammeradvokaten får ny managing partner pr. 1. marts 2020. | Foto: Ritzau Scanpix/Joachim Adrian

1. marts 2020 begynder Jens Bødtcher-Hansen som ny managing partner hos Kammeradvokaten.

Jens Bødtcher-Hansen er i dag leder for faggruppen "Udbud, transaktioner, EU og Markedsret," og Kammeradvokatens nuværende managing partner, Tomas Ilsøe Andersen, overtager denne post.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor det også oplyses, at ændringen sker, fordi Tomas Ilsøe Andersen har siddet på posten siden 2013.

Det betyder, at han i 2020 ifølge firmaets regler har siddet den maksimale tid på posten.

Om ledelsesændringen siger Boris Frederiksen, bestyrelsesformand for Kammeradvokaten:

"Jeg glæder mig sammen med den øvrige bestyrelse til samarbejdet med Jens, som er en dygtig leder med stor indsigt i firmaets forretning og kundernes behov. Han har samtidig en innovativ og fremsynet tilgang, som passer rigtig godt til den profil, firmaet har i dag efter den markante udvikling, vi har været igennem de senere år – ikke mindst takket være Tomas’ store indsats," lyder det fra Boris Frederiksen.

11 år hos Kammeradvokaten

Jens Bødtcher-Hansen har været i Kammeradvokaten siden 2008, hvor han skiftede en stilling som erhvervsjuridisk direktør i Økonomi- og Erhvervsministeriet ud med en partnertitel hos statens foretrukne advokat, som i 2018 betjente det offentlige for 480 mio. kr.

Før tiden i Økonomi- og Erhvervsministeriet var han tre år som kontorchef i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen – og efter at være blevet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1994 var han fem år som fuldmægtig i Udenrigsministeriet.

Med titlen som managing partner bliver han chef for virksomhedens 650 medarbejdere, som er fordelt på kontorer i Aarhus og København.

Skatteministeriet lagde 234 mio. kr. hos Kammeradvokaten sidste år

Kammeradvokaten kan forvente mindst 187 mio. kr. i salær i udbyttesag

Kammeradvokaten skal agere sladrehank for Sydbank

"Lysende ledertalent" forlader stort anlagt it-satsning hos Kammeradvokaten 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier