AdvokatWatch

Randers-advokater løfter toplinjen

Lou Advokatfirma, der er et full serivce-advokatfirma med hovedkontor i Randers, øgede bruttofortjenesten med omkring to millioner kroner i seneste regnskab. Ledelsen anser firmaets udvikling og resultat for tilfredsstillende, lyder det i regnskabet.

"Årets udvikling og resultat anses for tilfredsstillende," lyder det ledelsesretningen.

Lou Advokatfirma kom ud af 2018 med en bruttofortjeneste, der lander på omkring 32,7 mio. kr., hvilket er en lille fremgang fra året før, hvor bruttoresultatet lå på 30,4 mio. kr. Det viser det nye regnskab.

Firmaet har i 2018 haft personaleomkostninger for 32,5 mio. kr mod 30,3 mio. kr. året før. Firmaet beskæftiger 65 medarbejdere, heraf omkring 25 advokater og advokatfuldmægtige, oplyser Lou Advokatfirma på sin hjemmeside. Medarbejderstaben blev øget med to ansatte i 2018, skriver firmaet i regnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier