AdvokatWatch

Ejendomsadvokat bliver juridisk rådgiver for akademikere

Ejendomsadvokat Nina Grunow skifter fra ATP Ejendomme til P Plus, der er administrationsfællesskab for pensionskasser for jurister, økonomer og ingeniører.

Nina Grunow skal bruge sin juridiske erfaring til at arbejde med ejendomsinvesteringer for P Plus. | Foto: PR

Hos administrationsselskabet P Plus bliver Nina Grunow juridisk rådgiver i investeringsafdelingen i en nyoprettet stilling med ansvar for transaktioner og skat. Det er den samme stilling, hun har haft hos ATP Ejendomme siden august 2015.

Det skriver P Plus i en pressemeddelelse.

"P Plus vokser og er inde i en spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af," udtaler Nina Grunow i pressemeddelelsen.

P Plus varetager administrative opgaver for mere end 92.000 medlemmer. Derudover har de to pensionskasser Jøp og Dip over 120 mia. kr. i forvaltning. P Plus blev stiftet i 2015.

Nina Grunow kommer til at arbejde med køb, salg og projektudvikling af ejendomme i investeringsafdelingen. Derudover skal hun give juridisk rådgivning til forskellige investeringer, skriver selskabet.

Fortid i Bech-Bruun

Før tyskfødte Nina Grunow kom til ATP Ejendomme, var hun mangeårig advokat hos Bech-Bruun, hvor hun var i mere end 10 år. Hendes primære stofområde var ejendomsret inden for både dansk og tysk ret.

Foruden en jurauddannelse fra Freie Universität har hun også en masteruddannelse i Real Estate Investment and Finance fra European Business School.

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier