AdvokatWatch

"Tryllebundet" af amerikansk tv-serie: Der vidste jeg, at jeg ville være advokat

KARRIEREVEJEN: Advokat Karen Kastholm Romundstad har været selvstændig i seks år. Hun er startet i kontorfællesskab med Buusmark Advokatfirma i Roskilde, hvor hun håber på at opnå "en masse gode synergieffekter". En appetit på ny viden, udpræget retfærdighedssans og en amerikansk tv-serie motiverede hende til at gå efter jurastudiet.

Advokat Karen Kastholm Romundstad. | Foto: PR

Hvad optager dig mest lige nu? 

"Jeg er netop startet i kontorfællesskab med Buusmark Advokatfirma i Roskilde, hvor jeg har fået nogle super dygtige og skønne kollegaer, der primært beskæftiger sig med erhvervsretlig rådgivning og køb og salg af fast ejendom. Med mit speciale inden for familie- og arveretten opnår vi en masse gode synergieffekter. Jeg glæder mig rigtig meget til at videreudvikle vores samarbejde. Det giver stor arbejdsglæde og motivation, når man har gode folk omkring sig."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier