AdvokatWatch

DLA-partner siger farvel efter 10 år: Vil fokusere på det vigtigste i sit advokatliv

Efter store overvejelser har Torkil Høg valgt at sige farvel til partnerlivet i DLA Piper for i stedet at være partner i det noget mindre Bach. "Jeg trives med at være betroet rådgiver for mine klienter, mens jeg ikke på samme måde brænder for at skulle opbygge volumen i forretningen," siger han i et interview med AdvokatWatch.

Advokat Torkil Høg er ny partner hos advokatfirmaet Bach efter en 10 år hos Lett og efterfølgeren DLA Piper. | Foto: PR.

Hvad ville man som partner og advokat gøre, hvis man kunne starte helt forfra med et blankt papir og muligheden for at opbygge en advokatvirksomhed fra bunden? Hvordan skulle den indrettes, hvad skulle man lave, hvor mange skulle der være, og hvordan skulle den økonomiske model indrettes?

Det er nogle af de spørgsmål, der nu har fået Torkil Høg, mangeårig partner i DLA Piper, tidligere Lett, til at skifte det store advokatkontor på Rådhuspladsen ud. I stedet gælder det det noget mindre Bach i Bredgade i midten af København, hvor han tiltrådte som partner 1. januar. Advokatfirmaet blev stiftet i 2014 og har i dag syv partnere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier