AdvokatWatch

Ejendomsadvokater opruster med juraprofessor

Advokatfirmaet Accuras afdeling for fast ejendom suppleres med nye kompetencer, der skal sikre rådgivning om komplekse transaktioner, lyder det.

Peter Mogensen, professor ved Københavns Universitet | Foto: PR.

Professor, dr. jur. Peter Mortensen tiltræder til nytår som specialkonsulent hos Accura, men bevarer sin tilknytning til Københavns Universitet, oplyser firmaet.

"Vi ser dette som et rigtigt spændende tiltag," siger advokat Henrik Groos, partner i Accuras afdeling for fast ejendom, i meddelelsen.

"Peter Mortensen er en stor juridisk kapacitet inden for det formueretlige område, og vi og vores kunder vil få stor glæde og gavn af hans særlige kompetencer. Det falder fint i tråd med vores ambition om at rådgive om de mest komplekse transaktioner og opgaver inden for forretningsjuraen," lyder det videre.

Accura bistod i oktober sammen med Gorrissen i en ejendomstransaktion til 1,1 mia. kr., da svenske Heimstaden købte op i Aarhus, København og Vejle. Ligeledes i Aarhus rådgav virksomheden sammen med DLA Piper, da kapitalforvalteren NREP i samme måned købte byggeretter i Risskov.

Gorrissen og Accura bistår i milliardhandel med ejendomme 

Accura opruster på fast ejendom: Vil være 30 jurister inden for to år

Accura og DLA Piper bistår i trecifret millionaftale i Aarhus 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier