Ejendomsadvokater opruster med juraprofessor

Advokatfirmaet Accuras afdeling for fast ejendom suppleres med nye kompetencer, der skal sikre rådgivning om komplekse transaktioner, lyder det.
Peter Mogensen, professor ved Københavns Universitet | Foto: PR.
Peter Mogensen, professor ved Københavns Universitet | Foto: PR.

Professor, dr. jur. Peter Mortensen tiltræder til nytår som specialkonsulent hos Accura, men bevarer sin tilknytning til Københavns Universitet, oplyser firmaet.

"Vi ser dette som et rigtigt spændende tiltag," siger advokat Henrik Groos, partner i Accuras afdeling for fast ejendom, i meddelelsen.

"Peter Mortensen er en stor juridisk kapacitet inden for det formueretlige område, og vi og vores kunder vil få stor glæde og gavn af hans særlige kompetencer. Det falder fint i tråd med vores ambition om at rådgive om de mest komplekse transaktioner og opgaver inden for forretningsjuraen," lyder det videre.

Accura bistod i oktober sammen med Gorrissen i en ejendomstransaktion til 1,1 mia. kr., da svenske Heimstaden købte op i Aarhus, København og Vejle. Ligeledes i Aarhus rådgav virksomheden sammen med DLA Piper, da kapitalforvalteren NREP i samme måned købte byggeretter i Risskov.

Gorrissen og Accura bistår i milliardhandel med ejendomme 

Accura opruster på fast ejendom: Vil være 30 jurister inden for to år

Accura og DLA Piper bistår i trecifret millionaftale i Aarhus 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også