AdvokatWatch

Arbejdsgiverforening gør advokat til ny forhandlingschef

Foreningen for de danske mediearbejdsgivere skifter ud på posten som forhandlingschef fra årsskiftet. Intern profil tager over.

Martin Kurt Haglund/Polfoto/Arkiv
Foto: Martin Kurt Haglund/Polfoto/Arkiv

Det bliver en ny forhandlingschef, som fremover skal sidde i spidsen for Danske Mediers Arbejdsgiverforening (DMA), når advokat Pia Rude Truelsen overtager jobbet fra 1. januar. Det skriver Danske Medier.

Pia Rude Truelsen har været ansat som advokat hos organisationen siden maj 2007, og hun afløser altså Claus Borly, som går på pension efter 30 år i DMA.

I slutningen af oktober oplyste Danske Medier, at Danske Medier og DMA fremover skal have fælles direktion. Adm. direktør for begge foreninger bliver Morten Langager, der tidligere på året tiltrådte posten som adm. direktør for Danske Medier. Viceadm. direktør bliver Thomas Rønnow, der hidtil har været adm. direktør for DMA.

Organisationerne fortsætter dog som to selvstændige foreninger med hver sin bestyrelse og generalforsamling.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MediaWatch.)

Forsiden lige nu

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Medieomtale af Bech-Bruun gik for vidt

DR må rette og beklage udsagn om advokatfirmaet i sin omtale af sagen om udbytteskat. Bech-Bruun reagerede søndag på en række beskyldninger i flere medier ved at bede om berigtigelser og slå fast, at virksomheden "forbeholder os i det hele taget vores stilling i enhver henseende."

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier