AdvokatWatch

KPMG får ny topchef i Danmark

Henrik R. Mulvad bliver ny seniorpartner og adm. direktør i konsulent- og revisionshuset, hvor han afløser Thomas Hofman-Bang. Ny mand i front har erfaring fra Accenture og Deloitte.

Henrik R. Mulvad er uddannet fra CBS med en Master of Science fra 1991. | Foto: PR.

KPMG har ansat Henrik R. Mulvad som ny seniorpartner og adm. direktør. Han skal afløse nuværende seniorpartner Thomas Hofman-Bang, oplyser KPMG i en pressemeddelelse.

Henrik R. Mulvad kommer til KPMG med mere end 25 års ledelses- og rådgivningserfaring i bagagen. Han er tidligere mangeårig partner i Accenture, hvor han blandt andet havde ansvar for management consulting i Norden og efterfølgende i Mellemøsten, og har senest været partner hos Deloitte med ansvar for revision, rådgivning og skat til kunder i forbruger- og industrisegmentet i Nordvesteuropa, som dækker ni lande inklusive Storbritannien.

"Henrik er lige præcis den kombination, som vi har ledt efter. Han har en stærk kommerciel profil med dokumenteret succes og er en holdspiller med passion og hjerte. En komplet leder, som spejler værdierne og kulturen i KPMG," udtaler bestyrelsesforkvinde i KPMG Anette Harritz om valget af Henrik R. Mulvad som ny seniorpartner og adm. direktør.

Henrik R. Mulvad tiltræder inden sommeren 2019, fremgår det af meddelelsen.

"Jeg har fulgt KPMG's imponerende vækstrejse og ser frem til at fortsætte fremgangen sammen med mine mange nye, dygtige kollegaer. Jeg glæder mig til at blive en del af en professionel revisions- og rådgivningsvirksomhed, som formår at skille sig ud fra mængden med entreprenant ånd og digital kant," udtaler han.

Thomas Hofman-Bang fortsætter, indtil Henrik R. Mulvad kan overtage rollen som ny seniorpartner.

"Thomas Hofman-Bang har med succes stået i spidsen for vores partnergruppe som en stærk og inkluderende leder, hvor vi i løbet af fem år har formået at opbygge et solidt fundament for fremtidig vækst og succes for KPMG. Vi takker for hans store indsats og er glade for, at Thomas Hofman-Bang bliver, så længe det er nødvendigt, for at sikre en god overdragelse," siger bestyrelsesforkvinde Anette Harritz i meddelelsen.

 

Fire ud af fem revisionshuse får henstilling fra Erhvervsstyrelsen

 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier