AdvokatWatch

Britisk advokatfirma udskyder børsnotering

Planerne om at blive verdens største børsnoterede advokatfirma er blevet udskudt på grund af uro på aktiemarkederne.

Det britiske advokatfirma Mishcon de Reya har kontorer i London og Singapore. | Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS / X03696

Uroen på aktiebørserne har fået det britiske advokatfirma Mishcon de Reya til at lægge sine ambitioner om at blive verdens største børsnoterede advokathus på hylden.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til anonyme kilder.

En børsnotering af firmaet med hovedsæde i London var ellers planlagt i januar. Men ifølge kilderne bliver en børsnotering nu tidligst aktuel i andet kvartal.

Udsættelsen skal ses i lyset af den seneste tids kursfald på aktiebørserne, der har taget toppen af værdiansættelsen af en lang række aktier.

Beslutningen følger ifølge Bloomberg desuden en periode med dårlig omtale, da advokathuset er blevet idømt en bøde for svigt i sin kontrol med hvidvask.

Mishcon de Reya går efter en værdiansættelse på mindst 750 mio. pund, eller 6,7 mia. kr., og det vil ifølge Bloomberg News være nok til at stryge ind som etter på listen over verdens største advokatselskaber, der vel at mærke er børsnoterede.

Listen kan tælles på mindre end to hænder, og omfatter blandt andet britiske DWF Group, der har en markedsværdi på omtrent 375 mio. pund.

London-firmaer udnævnte langt flere partnere i pandemiår

Britisk undersøgelse: Rift om advokater kan føre til lønstigninger i hele branchen

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier