AdvokatWatch

Global advokatsværvægter får ny topchef

Det internationale advokatfirma Linklaters, der har base i London, udpeger ny ledende partner. Dermed er der nye ansigter på begge virksomhedens topposter.

Linklaters, der er blandt de såkaldte magic circle-firmaer i London, får ny global managing partner. | Foto: Thomas Borberg

Linklaters, der er et af verdens største advokatfirmaer og blandt de såkaldte magic circle-firmaer i London, sætter advokat Paul Lewis i spidsen som global managing partner.

Han afløser Gideon Moore, der har siddet på posten siden 2016, skriver Linklaters på sin hjemmeside.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier