AdvokatWatch

Undersøgelse: Britiske klienter holder gerne Zoom-møde med advokaten

De britiske forbrugere af advokatbistand har det godt med at afholde virtuelle møder med deres advokat, viser en ny undersøgelse.

"[...] et stort flertal af dem, der bruger juridiske rådgivere under pandemien og bruger videoopkald, har været komfortable med disse og ville bruge disse igen," lyder det i rapporten. | Foto: Pexels

Coronakrisen har ændret britiske klienters tilgang til måden, de interagerer med deres advokater, skriver mediet Law Gazette på baggrund af en ny spørgeskemaundersøgelse ved navn RN Research Legal Services Market Report.

Her svarer 71 pct. af de 1200 adspurgte forbrugere, at de er positive over for at benytte sig af virtuelle mødetjenester som Zoom eller lignende teknologier, når de holder møde med deres advokat. En tæt på tilsvarende procentdel svarede dog, at de var lige så tilfredse med at tale i telefon med advokaten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier