AdvokatWatch

Bølge af erstatningssager venter i kølvandet på trafikprop i Suez-kanalen

De norske shippingadvokater Simonsen Vogt Wiig beskriver spærringen af Suez-kanalen som en enestående begivenhed, og advokaterne forventer "enorme" erstatningskrav.

Efter skibet Ever Given har siddet fast i Suez-kanalen i næsten en uge, vil der sandsynligvis komme en række forkellige erstatningskrav. | Foto: AFP / SUEZ CANAL AUTHORITY

Efterdønningerne af, at Evergreen-skibet Ever Given har siddet fast i Suez-kanalen i næsten en uge vil sandsynligvis føre til "en enorm mængde forskellige erstatningskrav," vurderer den norske shippingadvokat Torgeir Willumsen fra advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig.

Effekten af det grundstødte containerskib vil sandsynligvis påvirke containerindustrien i en rum tid. Shippinganalytiker Lars Jensen, CEO for Seaintelligence Consulting, estimerer, at blokeringen vil have betydningn for industrien i de næste to-tre måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier