AdvokatWatch

Topadvokater i Norge tjener tocifrede millionbeløb

De bedst betalte advokater og partnere i ni store advokatfirmaer tjener over 10 millioner norske kroner om året. Særligt et firma har en høj andel af de mest velbetalte.

Foto: Jens Dresling

Der er penge at hente som advokat eller partner på de store norske advokatkontorer, skriver det norske nichemedie Advokatbladet på baggrund af en oversigt i Dagens Næringsliv.

I advokatfirmaerne Schjødt, Thommessen, Bahr, Wikborg Rein, Wiersholm, Simonsen Vogt Wiig, Sands, DLA Piper og Selmer har de bedst tjenende en indtægt på mere end 10 mio. norske kr. (7,2 mio. danske kr.) om året.

Oversigten viser dog også, at et firma stikker ud. Ud af de 20 bedst betalte advokater er 17 således tilknyttet advokatfirmaet Schjødt.

Alle 20 advokater har en indtægt på over 17,6 mio. norske kr. (12,6 mio. danske kr.). På toppen af listen er Erling Ueland fra Schøjdt med en indtægt på 31,5 mio. norske kr. – svarende til 22,6 mio. danske kr.

Norsk platform for rangering af advokater vokser og strammer op efter fejl

Norsk regering vil stramme reglerne for ejere af advokatfirmaer 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Finansministeren sparkede i denne uge en afklaring af, hvad der skal ske med Kammeradvokatordningen et godt stykke ud i fremtiden. Derudover bød ugen på en advokatskilsmisse, et legaltech-sats og M&A-ambitioner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier