AdvokatWatch

Medie: Investorer urolige over tidligere Bruun & Hjejle-formands rolle i CIP

En række pensionskasser, der investerer i fonde hos Copenhagen Infrastructure Partners, CIP, stejler over den rolle, som tidligere Bruun & Hjejle-formand Mogens Thorninger er tiltænkt. Investorerne frygter, at CIP mister fokus på kernekompetencen, skriver Insidebusiness.

Tidligere Bruun & Hjejle-formand Mogens Thorninger. | Foto: PR

Det skaber ifølge Insidebusiness uro blandt en række af de pensionsselskaber, der har investeret i Copenhagen Infrastructure Partners, CIP's, tidligere fonde, at CIP, der primært investerer pensionsmidler i unoterede energiaktiver, har oprettet fonden Nordic Investment Opportunitues, som skal fungere som en fund-of-funds.

Uroen bunder i, at CIP har ansat tidligere Bruun & Hjejle-formand Mogens Thorninger – dels som partner og dels til at stå i spidsen for den nye fond – hvilket skaber bekymring for, at CIP mister fokus på sin kerneforretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier