AdvokatWatch

Japans største advokatfirma åbner EU-afdeling i jagt på M&A-vækst

Det største advokatfirma i Japan slår teltpælene ned i Tyskland for at være på pletten, når virksomheder forventeligt omorganiserer sig i kølvandet på brexit og EU's handelsaftale med Japan.

Japans største advokatfirma, Nishimura & Asahi, åbner kontor i blandt andet Frankfurt. | Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/Ritzau Scanpix

For første gang åbner et af Japans store advokatfirmaer butik i Europa, når advokatfirmaet Nishimura & Asahi, der beskæftiger mere end 600 advokater, slår dørene op i Frankfurt og Düsseldorf. Det skriver Financial Times.

Nishimura & Asahi vil lokke kunder i butikken ved at tilbyde japanske og europæiske firmaer japansk advokatekspertise, når virksomheder skal omorganisere sig, samarbejde og fusionere i kølvandet på brexit og på den frihandelsaftale mellem EU og Japan, der trådte i kraft for et år siden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier