Plesner og Bech-Bruun på hver sin side i milliardhandel

To af landets største advokatfirmaer har spillet en rolle i handel til 3,1 mia. kr., der sender Danmarks største fitnesskæde på britiske hænder.
Fitness World er Danmarks største fitnesskæde med 230 træningscentre og ca. 600.000 medlemmer. Nu ryger den på britiske hænder. | Foto: Miriam Dalsgaard
Fitness World er Danmarks største fitnesskæde med 230 træningscentre og ca. 600.000 medlemmer. Nu ryger den på britiske hænder. | Foto: Miriam Dalsgaard

Den britiske fitnesskæde Puregym har slået kløerne i Fitness World efter en proces, hvor parterne er blevet rådgivet af to af landets største advokatfirmaer Bech-Bruun og Plesner.

Parterne vil ikke oplyse købsprisen, men ifølge Børsen har briterne lagt 3,1 mia. kr. for den danske fitnesskæde, som har været ejet af Lego-pengetanken Kirkbi og kapitalfonden FSN Capital.

Plesner har bistået sælgerne i forbindelse med transaktionen, mens Bech-Bruun har ydet juridisk rådgivning til køberen Puregym, som er den største fitnesskæde i Storbritannien med over én million medlemmer.

Det oplyser advokatfirmaerne i to særskilte meddelelser.

Fitness World er Danmarks største fitnesskæde med 230 træningscentre og mere end 600.000 medlemmer. Virksomheden blev grundlagt i 2005. Senere er først FSN Capital og senere Kirkbi kommet med i ejerkredsen. Fitness World har ud over Danmark centre i Polen og Schweiz.

Handlen ventes færdiggjort i begyndelsen af næste år. Sammen vil de få omkring 500 træningscentre fordelt over flere markeder i Europa, fremgår det af en pressemeddelelse fra Puregym.

Accura rådgiver Goldman Sachs i handel med Gefion

Spies solgt med de største advokathuse på sidelinjen 

Lundgrens og Winsløw bistår i bolighandel til 200 mio. kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også