AdvokatWatch

Tech-firma: Danske advokater halter efter resten af Norden på kunstig intelligens

Danske advokater risikerer at blive overhalet indenom af andre store, europæiske advokatfirmaer og de store revisorselskaber, der alle har effektiviseret sine arbejdsprocesser med kunstig intelligens, lyder det fra tech-firmaer på IBA-konferencen.

Det britiske tech-firma er til stede på IBA's årskonference. Firmaet har 170 virksomheder som kunder - de fleste af dem er advokatfirmaer. | Foto: Maiken Reimer Rønneberg

SEOUL – Kunstig intelligens har længe været genstand for stor opmærksomhed i den danske advokatbranche. Men det til trods er det de færreste, som for alvor har givet sig i kast med det.

Nabolandene har derimod været langt hurtigere til at tage kunstig intelligens-redskaber i brug. Sådan lød det fra tech-selskaber på IBA's årlige konference, der sidste uge blev afholdt i Seoul, Sydkorea.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier