AdvokatWatch

Kromann Reumert vil spille en større rolle i transaktioner i udlandet

Som en del af firmaets internationale strategi vil Kromann Reumert i højere grad følge klienter ud af landet og yde rådgivning.

Flere tusinde advokater fra hele verden lagde vejen forbi konferencecenteret COEX i Seoul, Sydkorea, hvor den årlige IBA-konference blev afholdt. | Foto: Maiken Reimer Rønneberg

SEOUL – Advokatfirmaet Kromann Reumert har som et led i strategien om øget internationalisering valgt at lægge flere kræfter i at følge klienterne uden for Danmarks grænser. Tidligere har advokatfirmaet i stil med andre danske advokatkontorer henvist klienterne til et advokatfirma i udlandet, som Kromann Reumert har en god relation til og samarbejder med.

"Blot fordi virksomheden eksempelvis har valgt at købe en virksomhed i Sverige, betyder det ikke, at vi som danske rådgivere er irrelevante. I Norden er der mange elementer i processen, der er ens, og det betyder derfor ikke så meget, om det er svensk ret eller dansk ret," siger Teis Gullitz-Wormslev, partner og formand for Kromann Reumerts internationale udvalg, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier