AdvokatWatch

Accura og Bech-Bruun rådgiver i handel med 101 Aarhus-boliger

Advokatfirmaerne har været blandt rådgiverne i ejendomhandel til knap en milliard danske kroner, hvoraf en tredjedel ligger i Danmark.

Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen.

Berlin-baserede Catella Residential Investment Management, der indgår i svenske Catella, har købt ca. 300 boliger for omkring 117 mio. euro (ca. 873,6 mio. kr.). Ejendomskøbene er fordelt på tre handler, hvor en er i et aarhusiansk boligprojekt. De to resterende er i Tilburg i Nederlandene og Hamburg i Tyskland.

Investeringen er foretaget gennem et enkelt mandat for et sydtysk pensionsselskab til fonden CRIM European Residential Fund, oplyser Catella i en pressemeddelelse.

Investeringen i Aarhus er i et projekt bestående af samlet 101 boliger i, hvad Catella kalder byhus-stil. Bag projektet står et konsortium af lokale projektudviklere bestående af en entreprenør og to private equity-selskaber. Catella oplyser ikke, identiteten på medlemmerne af konsortiet.

Ifølge selskabet er projektet beliggende i grønne omgivelser og i et område, der er let tilgængeligt. Målgruppen for det aarhusianske projekt er familier.

Erhvervsmægleren Colliers oplyser, at de 101 lejligheder er fordelt på 8400 kvm og at firmaet Aabycity Holding sælger. Ifølge virksomhedsregistret står to lokale investorer, Jørgen Pedersen, Rønde, og Finn Bach Petersen, Brabrand, bag dette selskab.

Køber blev rådgivet af Thylander Gruppen og advokatfirmaet Accura, mens sælger blev rådgivet af Colliers og Bech-Bruun.

(Denne artikel er skrevet i samarbejde med vores søstermedie EjendomsWatch.)

Accura bistår i milliardfusion blandt kantinefirmaer

International investor foretager dansk milliardopkøb med hjælp fra Bruun & Hjejle

Pensionskasse får hjælp fra Accura med investering for over 700 mio. kr. i Carlsberg Byen

Accura og Plesner bistår i handel med boligprojekt på Amager 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier