Bech-Bruun bistår ny udenlandsk ejendomsinvestor på dansk jord

Svenske SBB har købt en københavnsk ejendom og underskrevet hensigtserklæringer for yderligere fem danske ejendomme, oplyser selskabet, der har planer om yderligere opkøb i Danmark.
Ilija Batljan, stifter og direktør i SBB. | Foto: PR.
Ilija Batljan, stifter og direktør i SBB. | Foto: PR.

Det børsnoterede svenske ejendomsselskab Samhällsbyggnadsbolaget (SBB), der længe har bakset med at gøre indtog på det danske ejendomsmarked, kan inden sommeren er omme have danske ejendomme for et trecifret millionbeløb i porteføljen.

SBB har underskrevet hensigtserklæringer for fem danske ejendomme i København og Aarhus med et samlet areal på 34.000 kvm og en værdi på omkring 540 mio. svenske kr. (ca. 375 mio. kr.).

Herudover har svenskerne gennemført en enkelt ejendomshandel i København på ca. 3400 kvm, oplyser selskabet.

"Det er spændende, at vi nu etablerer os i Danmark og dermed bliver eksponeret for alle de nordiske markeder, mens vi samtidig fortsætter med at opsøge yderligere opkøb af offentlige ejendomme i det danske marked," udtaler Ilija Batjan i meddelelsen.

Rubik Properties, der er stiftet af tidligere nordisk chef hos den tyske ejendomsinvestor Patrizia Jacob Smergel-Krog, har sammen med advokatfirmaet Bech-Bruun været rådgivere for SBB på den gennemførte handel.

(Denne artikel er et uddrag fra vores søstermedie EjendomsWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også