AdvokatWatch

Debatten om revisionsgiganternes indtog rumsterer på IBA

IBA: Den voksende trussel fra revisorbranchens big four er et af de emner, advokater drøfter på IBA-konferencen i Rom. "Inden for en overskuelig fremtid bliver de store spillere", lyder det fra Kromann Reumerts ledende partner.

Foto: Kromann Reumert PR

ROM — Udfaldet af Brexit, kunstig intelligens, advokaters fremtidige rolle, om de gode tider snart vender... Det og meget andet bliver vendt og drejet ved den store IBA-konference i Rom, hvor omkring 8000 advokater fra hele verden er samlet. 

Men ofte lander samtalen på truslen fra revisionsbranchens big four - KPMG, Deloitte, EY og PwC - fortæller Kromann Reumerts managing partner, Arne Møllin Ottosen, og Teis Gullitz-Wormslev, der er formand for advokatfirmaets internationale udvalg, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier