AdvokatWatch

Bech-Bruun-advokat bliver ny juridisk direktør i Ejendomdanmark

Ejendomdanmark ansætter ny juridisk direktør, efter brancheorganisationen sidste år måtte se sin udvalgte kandidat trække sig.

Der venter en stor opgave med at sikre vækst og udvikling i ejendomsbranchen i en tid præget af corona og økonomisk krise, lyder det fra Ejendomdanmarks nye juridiske direktør. | Foto: Ejendomdanmark

Ejendomdanmark har ansat en ny juridisk direktør, og valget er faldet på Henrik Westermann, der kommer fra en stilling som senioradvokat hos Bech-Bruun. Det skriver ejendomsbranchens erhvervsorganisation i en pressemeddelelse.

44-årige Henrik Westermann, der har haft en fremtrædende rolle i advokatvirksomhedens ejendomsafdeling, og som desuden er hyppig klummeskribent hos EjendomsWatch, begynder sit arbejde hos Ejendomdanmark 1. april.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier