AdvokatWatch

Vækst får forsikringsselskab til at forfremme jurist til direktør

Chefen for jura, compliance og HR i Købstædernes Forsikring bliver udnævnt til direktør. Juristen er ikke længere en "enmandshær", som hun var, da hun begyndte i forsikringsselskabet, fortæller hun.

Louise Foldager er blevet udnævnt som afdelingsdirektør for HR og jura i Købstædernes Forsikring | Foto: PR/Købstædernes Forsikring

Louise Foldager har i et årti været ansvarlig for HR, jura og compliance i Købstædernes Forsikring. Det bliver hun ved med at være, men nu med det mere overordnede ansvar, da Købstædernes udvider organisationen.

"Købstædernes er vokset betragteligt. Tidligere havde vi en præmievolume på det halve og halvt så mange medarbejdere. I erkendelse af, at vi nu har en anden størrelse og forretningsomfang, har vi truffet det valg at tilføre min del af organisationen nogle flere ressourcer," siger Louise Foldager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier