AdvokatWatch

Landbrugsorganisation i juridisk oprustning – men advokatregning kan stadig vokse

Bæredygtigt Landbrug ruster sig til flere tvister på landbrugsområdet, hvor danske landmænd møder skærpet regulering i takt med større fokus på klima og miljø. Hos Landbrug & Fødevarer oplever chefjurist også flere udfordringer.

Flere tvister på grund af erstatningsfri regulering kan komme til at præge landbrugsområdet, lyder det fra chefjurister i landbrugsorganisationer. | Foto: Jens Dresling

Udsigt til mere regulering og flere tvister i takt med, at klima og miljø rydder dagsordenen, får erhvervsorganisationen Bæredygtigt Landbrug til at udbygge sit juridiske hold.

"Det er nødvendigt at opruste på den juridiske front, fordi der i stigende omfang kommer skærpet samt mere kompleks regulering over for danske landmænd og dansk landbrug," siger Nikolaj Schulz, chefjurist i Bæredygtigt Landbrug, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier