AdvokatWatch

Flere advokater forlader advokathusene til fordel for inhouse-stillinger

Ved årsskiftet har en række advokater valgt at forlade advokatbranchen til fordel for en titel som virksomhedsjurist i store, danske virksomheder. Det er blandt andet Horten og Kromann Reumert, der har sagt farvel til advokater med mange års anciennitet.

Horten må blandt andet sige farvel til advokat Kenneth Fischer-Damgaard, der har været en del af Horten de sidste ti år. | Foto: PR

Flere advokater har de seneste år taget turen fra advokathusene til inhouse-stillinger i virksomheder, og hvis man skal dømme ud fra de mange nye jobskifter siden årsskiftet, lader den tendens endnu ikke til at være stilnet af.

Kenneth Fischer-Damgaard siger farvel til Horten efter ti år for at blive jurist hos virksomheden Nilfisk, mens Charlotte Kunckel efter seks år i Horten skifter til Topdanmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier