AG Gruppen gør tidligere juridisk chef til driftsdirektør og medejer

"Efter et veloverstået generationsskifte med tidligere medejer Jørgen Witting, forekommer det helt naturligt nu at give adgang til næste generation i ejerkredsen," siger adm. direktør Robin Feddern.
Bjarke W. Graae er blevet udnævnt til ny driftsdirektør (COO) i AG Gruppen og erhverver 10 pct. af aktierne i koncernen. | Foto: PR / AG Gruppen
Bjarke W. Graae er blevet udnævnt til ny driftsdirektør (COO) i AG Gruppen og erhverver 10 pct. af aktierne i koncernen. | Foto: PR / AG Gruppen

Bjarke W. Graae er blevet udnævnt til ny driftsdirektør (COO) i AG Gruppen og erhverver samtidig 10 pct. af aktierne i koncernen.

Robin Feddern, adm. direktør, ejer fortsat de resterende aktier i selskabet, oplyser AG Gruppen (tidligere Arkitektgruppen) i en pressemeddelelse mandag.

35-årige Bjarke W. Graae er uddannet advokat og startede sin karriere i AG Gruppen 1. april 2017 som juridisk chef og blev efter seks måneder en del af direktionen.

"Bjarke har i denne funktion vist stor indsigt og dygtighed. Efter et veloverstået generationsskifte med tidligere medejer Jørgen Witting, forekommer det helt naturligt nu at give adgang til næste generation i ejerkredsen," udtaler Robin Feddern i meddelelsen.

AG Gruppen sætter nu yderligere fokus på strategien om at udbygge samarbejderne med eksterne operatører og særligt joint venture-konstellationer, der passer godt til selskabets måde at arbejde på, lyder det.

AG Gruppen blev stiftet under navnet Arkitektgruppen i 1986 og har i dag godt 7000 bolig- og erhvervsbyggerier bag sig.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch.)

Lægernes Pension & Bank finder ny compliancechef i Danske Bank

Juridisk chef i PFA's afdeling for alternative investeringer stopper  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også