AdvokatWatch

AG Gruppen gør tidligere juridisk chef til driftsdirektør og medejer

"Efter et veloverstået generationsskifte med tidligere medejer Jørgen Witting, forekommer det helt naturligt nu at give adgang til næste generation i ejerkredsen," siger adm. direktør Robin Feddern.

Bjarke W. Graae er blevet udnævnt til ny driftsdirektør (COO) i AG Gruppen og erhverver 10 pct. af aktierne i koncernen. | Foto: PR / AG Gruppen

Bjarke W. Graae er blevet udnævnt til ny driftsdirektør (COO) i AG Gruppen og erhverver samtidig 10 pct. af aktierne i koncernen.

Robin Feddern, adm. direktør, ejer fortsat de resterende aktier i selskabet, oplyser AG Gruppen (tidligere Arkitektgruppen) i en pressemeddelelse mandag.

35-årige Bjarke W. Graae er uddannet advokat og startede sin karriere i AG Gruppen 1. april 2017 som juridisk chef og blev efter seks måneder en del af direktionen.

"Bjarke har i denne funktion vist stor indsigt og dygtighed. Efter et veloverstået generationsskifte med tidligere medejer Jørgen Witting, forekommer det helt naturligt nu at give adgang til næste generation i ejerkredsen," udtaler Robin Feddern i meddelelsen.

AG Gruppen sætter nu yderligere fokus på strategien om at udbygge samarbejderne med eksterne operatører og særligt joint venture-konstellationer, der passer godt til selskabets måde at arbejde på, lyder det.

AG Gruppen blev stiftet under navnet Arkitektgruppen i 1986 og har i dag godt 7000 bolig- og erhvervsbyggerier bag sig.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch.)

Lægernes Pension & Bank finder ny compliancechef i Danske Bank

Juridisk chef i PFA's afdeling for alternative investeringer stopper  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier