AdvokatWatch

Virksomheder får shoppingvindue med advokatspecialister

En ny portal giver virksomheder mulighed for at finde en specialist inden for præcis det juridiske område, de har brug for hjælp til. Dermed bliver det endnu nemmere for virksomheder at "shoppe" juridisk rådgivning.

Casper Rybjerg Qvist | Foto: PR

De dage er ovre, hvor virksomheder havde en husadvokat til at håndtere alt juridisk arbejde uden at spørge til pris eller undersøge, om andre kunne håndtere en given opgave bedre.

I dag "shopper" virksomhederne juridiske ydelser, og det får de nu endnu bedre muligheder for. Med lanceringen af platformen "Find juridisk specialist" bliver det nemlig muligt at søge efter juridiske specialister inden for lige præcis det område, man har brug for hjælp til. Bag portalen står Jurainfo, hvor Casper Rybjerg Qvist er partner. Han fortæller, at 56 advokater fra både store og mindre advokatfirmaer er med på portalen fra starten. De er hver især specialister inden for deres respektive område, og de er screenet og verificeret af Jurainfo. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier