AdvokatWatch

Virksomheder får shoppingvindue med advokatspecialister

En ny portal giver virksomheder mulighed for at finde en specialist inden for præcis det juridiske område, de har brug for hjælp til. Dermed bliver det endnu nemmere for virksomheder at "shoppe" juridisk rådgivning.

Casper Rybjerg Qvist | Foto: PR

De dage er ovre, hvor virksomheder havde en husadvokat til at håndtere alt juridisk arbejde uden at spørge til pris eller undersøge, om andre kunne håndtere en given opgave bedre.

I dag "shopper" virksomhederne juridiske ydelser, og det får de nu endnu bedre muligheder for. Med lanceringen af platformen "Find juridisk specialist" bliver det nemlig muligt at søge efter juridiske specialister inden for lige præcis det område, man har brug for hjælp til. Bag portalen står Jurainfo, hvor Casper Rybjerg Qvist er partner. Han fortæller, at 56 advokater fra både store og mindre advokatfirmaer er med på portalen fra starten. De er hver især specialister inden for deres respektive område, og de er screenet og verificeret af Jurainfo. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier