AdvokatWatch

Nestlé-chef rykker til Schweiz: For en dygtig jurist er det ikke så vigtigt hvor du har læst

Så længe den juridiske bagage er i orden, kan en dansk jurist sådan set arbejde i hele verden, lyder det fra Lars Peter Munch Larsen, der netop er rykket op i hierarkiet i Nestlé-koncernen som juridisk chef i dyrefoderdivisionen Purina. Han har samtidig taget hele familien med til Schweiz. AdvokatWatch har talt med ham.

Lars Peter Munch Larsen er ny juridisk chef for Nestlés dyrefoderdivision Purina og er netop rykket til Schweiz med hele familien. | Foto: Claus Bech

Med en far, der var hundefører i politiet, er jurist Lars Peter Munch Larsen selv vokset op med hunde – og katte også for den sags skyld. I dag er han juridisk chef i Nestlés dyremadsdivision Purina Petcare, der laver hunde- og kattemad, hvor han har ansvaret for områderne Europa, Mellemøsten og Nordafrika.

For godt en måned siden flyttede han hele familien til Schweiz fra Danmark, hvor han tidligere bestred posten som juridisk chef for Nestlé Norden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier