AdvokatWatch

Omfattende retsopgør efter kornkonkurs trækker ud

Retten i Randers har i 11. time valgt at udsætte en central retssag i retsopgøret efter det kollapsede kornselskab BMG. ”Det er ganske enkelt umuligt for os at gå i retten,” siger Horten-advokat, der repræsenterer boets største kreditor.

BMG endte i et kollaps tilbage i januar 2019, da det viste sig, at direktør og medejer Jens Møller Lund var blevet bortvist med øjeblikkelig virkning som følge af mistanke om svindel. | Foto: Jens Dresling

Retsopgøret efter det konkursramte kornselskab BMG i Randers, der løber op i flere millioner, har endnu lange udsigter til at få en afslutning, skriver Randers Amts Avis.

Der mangler nemlig fortsat at blive lavet syn og skøn af BMG’s regnskaber, og det har fået Retten i Randers til i sidste øjeblik at udskyde en central retssag i det juridiske efterspil, der skulle være startet 15. august, og som der var afsat 16 dage til, på ubestemt tid.

”Eftersom man langt fra er færdig med det arbejde, så er det ganske enkelt umuligt for os at gå i retten,” siger Sophus Bøgeskov Christensen, advokat og partner i Horten, der repræsenterer konkursboets største kreditor Spar Nord.

Det er mere end tre et halvt år siden, at en direktørs svindel med fiktive handler og fakturaer resulterede i et økonomisk kollaps af BMG. Kravene er ifølge lokalmediet løbet op over 190 mio. kr. Både konkursboet og Spar Nord har stævnet selskabets tidligere ledelse, bestyrelse og revisor, Revi-Midt.

Svindelsag i kornselskab vil tage år at få afgjort

Landmænd politianmelder advokater i konkurssag

Kuratorer klar med erstatningskrav mod ledelsen i svindelramt kornfirma

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier