AdvokatWatch

Nyt bevis sår tvivl om kronvidners forklaring i Rigsretten

I slutspurten i rigsretssagen mod Inger Støjberg dukkede nye beviser op, som gavnede både anklagere og Støjbergs forsvar. Et gammelt tv-klip blev afspillet, mens logfiler modsagde vidneforklaring.

Tidligere udlændingeminister Inger Støjberg ankom onsdag til retsmøde nummer 28 i Rigsretten i Eigtveds Pakhus i København. | Foto: NILS MEILVANG

Nye oplysninger, der onsdag dukkede op som et nyt bevis i Rigsretten, sår tvivl om vigtige forklaringer fra to af anklagemyndighedens kronvidner i sagen mod tidligere udlændingeminister Inger Støjberg.

Der er tale om såkaldte logfiler, der kaster et nyt lys på et omstridt ministernotat, som er helt centralt i Støjbergs forsvar i sagen, hvor hun står anklaget for i 2016 at iværksætte og fastholde en ulovlig ordre om at adskille asylpar, hvor den ene var mindreårig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier